Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
42v

Ny tröjsponsor för Malmö FF – tar ny plats på ryggen

Foto: Bildbyrån/Malmö FF

Under de senaste åren har Malmö FF endast haft en tröjsponsor på framsidan, men de kommande tre åren kommer de även att ge utrymme åt en sponsor under spelarnas tröjnummer.

Malmö FF har presenterat en ny tröjsponsor. Under tre års tid kommer Oxie-baserade Tillmobil, ett företag som jobbar inom telekombranschen, att synas på MFF-spelarnas ryggar under tröjnumren. Avtalet gäller för allsvenska matcher. 

I företaget finns enligt Expressen två personer med Malmö FF-koppling. En av företagets grundare är Briar Karim, bror till den tidigare stortalangen Bovar Karim. En styrelseledamot i företaget är dessutom Erling Pålsson, som också satt i MFF:s styrelse i 17 år innan han frivilligt avgick förra året. Pålsson var till stor hjälp för MFF genom att blanda annat under en period äga Stadion till 25 procent, vara inblandad i två riskkapitalbolag, och han satte igång en sponsorsamling under namnet Nätverket.

Förutom Tillmobil så kommer MFF att ha kvar Volkswagen på tröjans framsida. Det har varit MFF:s enda tröjsponsor de två senaste åren. 

Publicerad 2018-01-24 kl 10:21
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons