Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ny tung skada för Christiansen

Allsvenskan

Den allsvenska debuten blev inte mer än 58 minuter för Elfsborgs nye målvakt Jesper Christiansen. Sedan var skadeoturen framme igen.

Hos FC Köpenhamn gjorde Jesper Christiansen stor succé. Men konkurrensen mot Johan Wiland blev allt för stor och då valde Christiansen att flytta på sig. Valet föll på Elfsborg, där det var tänkt att han skulle lyfta lagets målvaktsspel ytterligare, inte minst i lagets matcher i Europa League.

Men tiden i den nya klubben har inte gått som han tänkt sig. Först ådrog han sig en tumskada, vilket hindrade honom från att debutera för Elfsborg i allsvenskan direkt efter VM-uppehållet.

Och när han nu var redo för debut blev den inte ens en timme lång. En fotskada tvingade honom att utgå.
- Han har en makalös otur. Har vi tur är det en vrickning. Vill det sig illa kan det vara mycket värre, säger tränaren Magnus Haglund till TT.

ANNONS

På torsdag spelar Elfsborg retur i Europa League och skulle då förstås ha behövt sin stjärnmålvakt.
- Har vi tur är det bara en vrickning, då kanske han kan spela på torsdag med tejp och voltaren och jag vet inte vad. Men det kan förstås vara värre, säger Haglund.

Publicerad 2010-08-23 kl 10:12

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto