Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Nya sköna slantar för MFF

Allsvenskan

Malmö FF försäkrar sig om att deras plånbok ska vara fortsatt välfylld. Klubben har nu ännu en sponsor till en av läktarna på den nya stadion som ska invigas nästa år.

Malmö FF har tidigare fått Carlsberg som sponsor till en av läktarna, eller tribunerna om man så vill, på nya Swedbank Stadion som byggs i Malmö. Idag meddelade klubben att ytterligare en sponsor har knutits till en av läktarna. Det är byggföretaget Peab som går in som tribunsponsor.
- Vi tycker det är jättekul eftersom vi tycker att de är förknippade med oss sedan tidigare så därför blev vi glada när de bestämde sig för att ta en läktare, säger Malmö FF:s ordförande Bengt Madsen till fotbollskanalen.se.

Madsen vill inte gå in närmare på hur långt kontraktet sträcker sig men berättar att alla avtal för läktarsponsring är mellan tre och tio år långa.

ANNONS
Vilka summor handlar det om?
- Det är 2,5 miljoner per år, säger Madsen

Malmö FF har också förlängt avtalet med Puma som utrustningsleverantör till laget.

Uppdatering: På MFF:s hemsida kan man nu läsa att kontraktet med PEAB sträcker sig över två år, med option påt vå år till.

Publicerad 2008-06-19 kl 12:28
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto