Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Nyckelduo kovänder - kan stanna i Mjällby

Allt har talat för att Patrik Rosengren och Tobias Grahn har gjort sitt i Mjällby efter säsongen. Men nu ryktas båda kunna tänka sig en fortsättning.
- Vi ger aldrig upp "Bagarn", säger Mjällbys klubbdirektör.


Patrik Rosengren är 40 år och tidigare har han förklarat att det här är hans sista säsong som fotbollsspelare. Men nu öppnar han för en förlängning av sitt kontrakt med Mjällby, enligt Kristianstadsbladet. 

Klubbdirektören Jörgen Martinsson hoppas i alla fall på att mittbacken ska fortsätta att spela.
– Vi ger aldrig upp ”Bagarn”, hans beslut får sjunka in, så tar vi ett snack när serien är slut och de har haft lite semester, säger han till Kristianstadsbladet.

– Rosengren håller fortfarande hög allsvensk klass, det visar han hela tiden. Om han vill fortsätta ett år till så fixar han det, säger Martinsson.

En annan Mjällbyspelare som det har ryktats om är stjärnan Tobias Grahn. Hans kontrakt går ut efter säsongen och det har spekulerats kring att han inte kan tänka sig att fortsätta i den gulsvarta tröjan.

Nu slår han tillbaka mot uppgifterna.
– Det är ett sånt skitsnack. Jag stänger absolut inte dörren till Mjällby, det är tungt att pendla. Men efter säsongen och lite semester, då kanske jag är sugen att fortsätta, säger Grahn till Kristianstadsbladet.

– Jag och Mjällby har kommit överens om att vår resa tillsammans ska få ett lyckligt slut. Jag utesluter absolut ingenting.

Publicerad 2011-08-08 kl 09:00
Annons
Annons
Annons