Nyförvärvet målade när "Peking" vann

Morten Morisbak Skjönsberg har fått en kanonstart på sin IFK-karriär. I dag gjorde han mål när laget vann mot Jönköping.

Det blev en tuff match mot Jönköping Södra, men IFK Norrköping vann till slut. Hemma på Nya Parken skrevs siffrorna till 3-2.
Astrit Ajdarevic, som för dagen agerade anfallare, gav "Peking" ledningen i början av den andra halvleken. Direkt efter kvitterade Pär Cederqvist.
Men då klev det norska nyförvärvet Morten Morisbak Skjönsberg fram och nickade in 2-1 i den 62:a minuten. Imad Khalili bjöd dock J-Södra på en straff i den 88:e minuten, vilken de kvitterade på genom nämnde Cederqvist. Två minuter senare satte Khalili 3-2 och bytte syndabocksrollen mot att bli matchhjälte.
Publicerad 2012-02-18 kl 15:21