Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Nytt bråk i Kalmar - "superbrassen" hotar lämna

Kalmar FF:s nye brasilianske spelare Jael Ferreira kan vara på väg bort från smålandsklubben efter att han gått bärsärk i det egna omklädningsrummet efter matchen mot Elfsborg.

Jael Ferreira omges av stora förhoppningar hos Kalmar FF-ledningen men frågan är om han ens kommer till spel för smålänningarna.
Till matchen mot Elfsborg fick han en intern avstängning, efter att han missat en träningstid. Och nu är han i blåsväder på nytt efter att ha slagit i sitt skåp, rivit ned sina kläder och skrikit att han hotat med att lämna Kalmar, skriver Barometern.

- Han skulle ha fått behandling av Kjell Svensson innan matchen men det blev ett missförstånd med tiden. Efter matchen hade Kjell fullt upp med med de som spelat, säger sportchefen Svante Samuelsson till Barometern.

Det ska ha varit den utlösande faktorn till Jaels ilska. Han har tidigare berättat att han vantrivs i Kalmar och den svenska vintern inte var något han riktigt var beredd på att möta.
- Av erfarenhet vet vi att det är en process för alla brasilianska spelare som kommer hit men med Jael har det varit mer än det brukar, säger Samuelsson.

- Jag har inte talat med Jael under helgen. Däremot har vi tidigare haft ett möte med honom och diskuterat den kravbild vi har. Vissa saker har funkat bra, vissa mindre bra, säger Samuelsson till tidningen.

Jaels hot om att lämna klubben tar ändå Svante Samuelsson tämligen lätt på.
- Jag hoppas att han vill vara kvar.

Kalmar ställde in söndagens träning och på måndagen har spelarna ledigt som vanligt. Kanske kan den lilla ledigheten få lite ordning i leden igen efter den turbulenta inledningen på säsongen.

Publicerad 2010-03-29 kl 18:28
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons