Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Obolo - het i Turkiet – men kan stanna

Stekhete Ivan Obolo är aktuell för en turkisk klubb, skriver Expressen. men klubben kan klubben kan också behålla argentinaren.
- Det är fullt realistiskt att vi gör så och är det något vi diskuterat, säger sportchefen Björn Wesström till tidningen.

Efter att argentinaren hjälpt AIK till ytterligare en titel året som Martin Mutumba kallar 2LAX9 är han het på marknaden. En klubb i turkiska högstaligan ska vara intresserad enligt Expressen.

- Ivan har väl ett eller kanske två kontrakt kvar att skriva i sin karriär och med all respekt för allsvenskan så är det väl inte i Sverige man tjänar de största pengarna, säger AIK:s sportchef Björn Wesström till tidningen.

Wesström ska åka till Brasilien för att jaga offensiva spelare tillsammans med tränaren Mikael Stahre men det kan även bli så att pengarna satsas på att knyta upp Ivan Obolo vars kontrakt går ut i sommar.

- Ja, det är fullt realistiskt att vi gör så och det är något vi har diskuterat. Vi ska sätta oss ner och prata med Ivan inom den närmsta tiden så får vi se vad vi kommer fram till, säger Björn Wesström.

Publicerad 2009-11-08 kl 09:28
Annons
Annons
Annons