POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Ödesmatch - då tar Touma fram storsågen

Två lag i akut poängbehov möts på Nya Parken på lördag. Norrköping är en poäng ovanför Syrianska i tabellbotten. Då väljer Södertäljelagets stjärna Sharbel Touma att sabla ner motståndarna.

- Norrköping är inte ett bra lag, de har två-tre spelare som är bra. Det är kvaliteten på spelarna som är för dålig, så är det bara, säger Syrianskas Sharbel Touma till FotbollDirekt.se.

Syrianska har - precis som Norrköping - gått hackigt i allsvenskan. Södertäljelaget har haft otur med skador och hade länge och väl under våren svårt att plocka poäng och trots att det lossnat är laget ännu i botten och bakom ett lag som exempelvis Norrköping.

Det krävdes en avbruten match och tre tilldömda poäng mot AIK - då plockade Syrianska sin första trepoängare. Men trots att laget ligger en poäng efter Norrköping så väljer alltså Touma att totaltsåga morgondagens motstånd.

- Du har alltid ett par lag i allsvenskan varje år som inte har så bra kvalitet på truppen. Norrköping är ett av de lagen i år.

Senast lagen möttes var i slutet av maj. Då vann Syrianska med 3-0, efter mål från bland annat just Sharbel Touma. Men utöver den matchen har lagen mötts ofta senaste åren - trots det finns ingen större respekt från Syrianskastjärnan.

- De har ett par duktiga som man ska kunna ta bort, Ajdarevic främst då. Tar man bort honom så är mycket vunnet.

Publicerad 2011-07-15 kl 14:35
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå