Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Ofere vill spela från start - men vet ingenting

Edward Ofere imponerar stort på träning. Nu vill han ha tillbaka sin plats och peta Mehmeti. Men från tränarhåll är det tyst. Ofere vet inte hur Roland Nilsson tänker.

- Jag vet inte om jag får spela från start, säger Edward Ofere till Skånska Dagbladet.

– Jag vet inte om jag får spela från start, men jag är helt skadefri och spelade 45 bra minuter i onsdags. Jag arbetade hårt och gjorde en okej match, säger Ofere.

Nigerianen är nu helt färdigrehabiliterad och har på nolltid visat samma form som under hösten och början av försäsongen.
I tisdags ett mycket bra inhopp mot Halmstad och innan dess flera starka träningar och lika imponerande i U21, två mål mot Kritsianstad senast - på bara en halvlek.

Edward Ofere ser ut att vara på väg att peta Agon Mehmeti mot Kalmar FF och ta tillbaka platsen bredvid Daniel Larsson - ett samarbete som gav tio mål på nio matcher under hösten.

– Jag kan bidra med spelet som target player. Kalmar backar lågt med försvaret och det är bra att kunna spela bollen på anfallarens fötter, men även att sticka in bollen mellan deras backar. Det är viktigt att ha snabba spelare, säger Ofere.

Ola Gustavsson


 

Publicerad 2010-04-11 kl 12:49
Annons
Annons
Annons