POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Officiellt: AIK lånar ut Ahmed Yasin till Qatar

Foto: SCANPIX

Han togs in som en profilerad värvning inför säsongen 2016. Nu är det klart att Ahmed Yasin lämnar AIK på lån, för qatariska Muaither.
- I nuläget är en lånelösning för Ahmed den bästa då hans egenskaper ej konkurrerar på ett direkt sätt i de positioner som ligger närmats till hands, säger sportchefen Björn Wesström till AIK:s hemsida.

I förra veckan uppgav den qatariska ligan på sin hemsida att Ahmed Yasin var klar för Muaither på lån. Nu bekräftar AIK att så blir fallet. Lånet gäller från den 1 januari till den 31 maj.

- I nuläget är en lånelösning för Ahmed den bästa då hans egenskaper ej konkurrerar på ett direkt sätt i de positioner som ligger närmats till hands. Vi tror att speltid under våren kan förändra situationen till det bättre och önskar Ahmed all lycka i Qatar under våren, säger AIK:s sportchef Björn Wesström till klubbens hemsida.

Yasin kom till AIK inför säsongen 2016 med höga förväntningar på sig. Det blev dock bara tolv matcher från start i allsvenskan för svensk-irakiern.

Publicerad 2017-01-02 kl 10:05
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå