Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: AIK lånar ut back till norsk klubb

Allsvenskan

Felix Michel lämnar AIK för Sarpsborg.
Parterna har kommit överens om ett lån till den 2 augusti. 
- Med nuvarande konkurrens i truppen och sett till hur vårt spelschema ligger så har vi tittat på alternativ för att öka Felix möjligheter till speltid, säger sportchefen Henrik Jurelius. 

Foto: Bildbyrån.

AIK-backen Felix Michel, 26, har under senaste tiden fått knapp speltid, och lämnar nu den allsvenska storklubben för flytt till Norge. AIK meddelar att klubben är muntligt överens med det norska laget Sarpsborg om en utlåning av backen från i dag till den 2 augusti i år. 

- Med nuvarande konkurrens i truppen och sett till hur vårt spelschema ligger så har vi tittat på alternativ för att öka Felix möjligheter till speltid och det här var en lösning som vi tillsammans tyckte var bra, säger sportchefen Henrik Jurelius i en kommentar på klubbens hemsida. 

Michel anslöt under sommaren 2019 till AIK från AFC Eskilstuna. I fjol gjorde han åtta allsvenska matcher, varav fem från start, med Stockholmslaget. 

ANNONS

I Sarpsborg är förre AIK-tränaren Mikael Stahre huvudtränare. Sarpsborg slutade i fjol på tolfte plats i den norska högstaligan. 

Publicerad 2021-05-10 kl 11:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto