Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
1v

Officiellt: AIK skriver fyraårskontrakt med målvakt

Foto: Bildbyrån.

AIK flyttade i dag upp en målvakt. 
Samuel Brolin har skrivit på ett kontrakt över fyra år.
- Det känns otroligt bra att ha skrivit på ett långt avtal med de svenska mästarna, säger han i en kommentar på AIK:s hemsida. 

AIK:s U19-landslagsmålvakt Samuel Brolin, 18, gjorde redan i november 2017 debut för föreningens A-lag i en träningsmatch mot Sollentuna. Sedan dess har han fortsatt att utvecklats i lagets akademi, samtidigt som han haft ögonen på sig i Europa och tränat med Manchester City, Manchester United och Sunderland. Nu står det däremot klart att han stannar en lång tid framöver i Stockholm.

AIK meddelade i dag att Brolin får ett kontrakt över fyra år med föreningen. 

- Det känns otroligt bra att ha skrivit på ett långt avtal med de svenska mästarna. Jag ser fram emot de kommande åren och utmaningarna som de bär med sig. Jag vill också tacka de som varit vid min sida och stöttat mig och gjort detta möjligt, säger målvakten i en kommentar på föreningens hemsida. 

AIK:s sportchef Björn Wesström om förlängningen:

- Samuel har de egenskaper som vi söker i en målvakt och han tränade med A-truppen under hela 2018. Hans unga ålder gör att det finns en enorm potential att hämta i honom vilket gör detta spännande på både kort och lång sikt.

Brolin kom för fyra år sedan till AIK från IFK Stocksund och spelade under förra säsongen med U19-laget, samtidigt som han tränade med A-laget. 

Publicerad 2019-01-10 kl 12:53
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons