POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
2v

Officiellt: Bengtsson lämnar Hammarby – klar för allsvenska konkurrenten

Foto: Bildbyrån.

Häcken har gjort klart med Leo Bengtsson, 21.
Yttermittfältaren ansluter från Hammarby och har skrivit på ett treårsavtal med Hisingsklubben.
- Häcken är en bra klubb att vara i för att utvecklas, nu är det bara upp till mig, säger han i en kommentar på klubbens hemsida.

Den senaste tiden har det florerat uppgifter om att Hammarbys Leo Bengtsson skulle vara nära en övergång till Häcken. Uppgifterna bekräftades under måndagen när Hisingsklubben presenterade 21-åringen på sin hemsida.

- Häcken är en bra klubb att vara i för att utvecklas, nu är det bara upp till mig. När Häcken spelar anfaller de med många spelare och det går fort, det sättet att spela tror jag passar mig väldigt bra, säger Bengtsson i en kommentar på klubbens hemsida.

Häckens sportchef Sonny Karlsson om värvningen:

- Vi tycker att han har de kvaliteter som krävs för att ta ett eller flera steg till i sin utveckling och vi tror att han kan slå hos oss. Det här ger en bra konkurrenssituation i truppen, det blir öppen konkurrens om platserna, säger Karlsson.

Yttermittfältaren har skrivit på ett treårsavtal med Häcken.

Bengtsson har under sin karriär tagit steget från Bajens akademi upp till A-truppen, men har under sin tid i grönvitt även varit utlånad till såväl Gefle som Frej.

Publicerad 2020-01-06 kl 09:01
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå