Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Bohman lämnar Varberg - flyttar till TFF

Allsvenskan

Filip Bohman har gjort sitt i Varbergs Bois.
Nu lämnar han för spel i Trelleborgs FF. 
- Vi får in en anfallare som kompletterar de andra vi har på ett väldigt bra sätt, säger TFF-sportchefen Salif Camara Jönsson. 

Foto: Bildbyrån.

Filip Bohman, 26, anslöt i somras till Varbergs Bois från BK Olympic, och stod för ett mål på tolv framträdanden i allsvenskan under den gångna säsongen. Samtidigt kom han till spel i båda kvalmatcherna när Bois säkrade nytt kontrakt i svensk fotbolls finrum. 

Nu står det klart att Bohman lämnar Varberg för spel med Trelleborgs FF framöver. Kontraktet sträcker sig över tre år. 

- 2022 har varit ett år som gått väldigt snabbt måste jag säga. Från att spela i BK Olympic där jag trivdes väldigt bra med både trupp och tränare till att få chansen i allsvenskan och Varbergs Bois under hösten. Nu ser jag fram emot att få representera Trelleborgs FF, säger forwarden på Trelleborgs hemsida. 

ANNONS

Trelleborgs sportchef Salif Camara Jönsson:

Efter att ha varit intresserade redan i somras känns det nu väldigt bra att äntligen ha allt på plats med Filip. Vi får in en anfallare som kompletterar de andra vi har på ett väldigt bra sätt. Filip är otroligt stark i djupled och har samtidigt en bra karaktär där han alltid jobbar väldigt hårt för laget, säger Camara Jönsson och fortsätter:

- I Filip får vi också in en lokal förmåga som är uppväxt en halvtimme ifrån Vångavallen och vi har sett väldigt många matcher med honom vilket gör att vi känner oss trygga med vad som adderas till truppen.

Trelleborg slutade i år på fjärde plats i superettan. 

Publicerad 2022-12-07 kl 14:38

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto