Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Elfsborg förlänger med Kevin Holmén - och lånar ut honom

Allsvenskan

Elfsborg förlänger med Kevin Holmén.
Samtidigt lånar man ut honom till Skövde AIK under den resterande delen av säsongen.
- Ett bra steg för mig för att få speltid och kunna utvecklas, säger Holmén till klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån.

Kevin Holmén har fostrats i Elfsborgs ungdomsled, likt sina farbröder Samuel och Sebastian. Nu står det klart att det även är i Borås hans framtid väntar, men den resterande delen av säsongen tillbringar han likt Jack Cooper-Love hos Skövde AIK.

Under fredagen bekräftar Elfsborg på sin hemsida att Holmén förlänger sitt kontrakt över säsongen 2023 och att han lånas ut till samarbetsklubben Skövde under den resterande delen av nuvarande säsongen för speltidens skull. Han kommer dock kunna representera båda föreningarna.

- Vi arbetar med individuella planer kring utveckling av våra spelare. Regelbunden speltid i Skövde AIK ser vi som något bra för just Kevins utveckling, och vi har god tilltro till honom, säger Elfsborgs manager Jimmy Thelin till hemsidan.

ANNONS

Holmén själv tycker också att det är en bra plan.

- Det känns riktigt kul, och ett bra steg för mig att få speltid och kunna utvecklas för att sedan komma tillbaka till IF Elfsborg som en bättre fotbollsspelare, säger han till hemsidan.

Publicerad 2022-06-17 kl 14:40

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto