Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Officiellt: Elliot Käck lämnar Djurgården

Under fredagen meddelade Djurgården att vänsterbacken Elliot Käck lämnar klubben.
– Vi vill rikta ett stort tack till Elliot för hans insatser i Djurgården under de här tre åren, säger sportchef Bosse Andersson till klubbens officiella hemsida.

För en vecka sedan bekräftade Djurgården att de ville behålla Elliot Käck, som satt på ett utgående kontrakt. Bosse Andersson berättade då för Expressen att man erbjudit ytterbacken ett nytt kontrakt.

Men ett nytt kontrakt blev det inte. Under fredagen blev det officiellt att Elliot Käck och Djurgården går skilda vägar.

- Jag skulle vilja tacka hela Djurgårdsfamiljen för de här tre åren. Det har varit en ära att få spela A-lagsfotboll i föreningen jag är uppvuxen i och jag har burit Djurgårdströjan med stolthet. Den här tiden har varit både tuff och givande men med en kurva uppåt och att nu 2017 få kröna det med att bidra till en europaplats är extra roligt, säger Käck till klubbens hemsida.

Sportchef Bosse Andersson riktar ett stort tack till Käck för hans insatser I Djurgården.

- Han har bidragit med mycket och har en imponerande svit på 67 raka matcher så nu önskar vi honom ett stort lycka till i hand framtida fotbollskarriär, säger Andersson till klubbens hemsida.

Elliot Käck kom till Djurgården 2014 och har gjort 79 allsvenska matcher i klubben. Totalt blev det 1 mål och 10 assist under åren i DIF. Enligt Expressen är han nu nära en övergång till norska IK Start - som tränas av Djurgårdens förre tränare Mark Dempsey.

Publicerad 2017-12-08 kl 12:16
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons