Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Häcken har hittat Binakus ersättare

Superettan

Under onsdagen blev det klart att Egzon Binaku lämnar Häcken för Malmö FF.
Nu har klubben hittat en ny vänsterback: Alexander Angelin från Utsikten.
- Det var inte något att tveka på, säger 28-åringen till Häckens hemsida.

Foto: Bildbyrån

Under onsdagen blev det officiellt att Egzon Binaku lämnar Häcken för Malmö FF. Bara timmar senare presenterade Häcken en ny vänsterback. Klubben har gjort klart med Alexander Angelin, som tidigare spelat i allsvenskan för Gais. Senast kommer 28-åringen från Utsikten i division 1.

- När Sonny ringde kände jag direkt att det inte var något att tveka på. Jag blir 28 år i januari och kanske inte får den här chansen igen. Jag var ung när jag var i Gais och då visste jag inte vad det handlade om, då var jag nöjd med att vara allsvensk spelare. Jag tycker det ska bli inspirerande att utmana mig själv. Det var bekvämt i Utsikten, här blir det något helt nytt och ska jag lyckas gäller det att ta chansen, säger Angelin till klubbens hemsida.

ANNONS

Sportchefen Sonny Karlsson om värvningen av Angelin, som tagit sig tillbaka efter en svår ryggskada 2015:

- En otroligt kul värvning om den lyckas, i och med att det är en bra fotbollsspelare med bra speed, som kanske är lite underskattad. Det ska bli spännande att följa hans utveckling i den här ”andra chansen” och se om han kan ta den.

Publicerad 2017-12-20 kl 16:21

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto