Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Häcken lånar ut talangfull duo

Allsvenskan

William Milovanovic och Leonardo Farah Shahin lämnar Häcken.
Duon lånas ut till Utsiktens BK respektive Qviding FIF.

Foto: Bildbyrån

William Milovanovic och Leonardo Farah Shahin.

På måndagen meddelar BK Häcken att William Milovanovic, 19, lånas ut till Utsikten, som är nykomlingar i superettan, fram till i sommar.

Samtidigt lånas Leonardo Farah Shahin ut till Qviding i ettan södra. 18-åringen har dock ett avtal som gör det möjligt för honom att representera både Qviding och Häcken under våren.

- Vi lägger stor vikt vid våra unga spelares utveckling där matchmiljön är en viktig sådan. Därför har vi valt att låna ut både Leonardo och William den närmsta tiden. William får en bra miljö hos Utsikten i Superettan där vi vet att han blir en viktig spelare, vilket vi tror kommer att utveckla honom så att vi får tillbaka en ännu bättre spelare som är närmare startelvan i Gulsvart, säger sportchef Martin Ericsson till klubbens hemsida.

ANNONS

- När det gäller Leonardo så är han utlånad via en lista som gör det möjligt för honom att representera både Qviding och BK Häcken under våren. Efter ett tufft 2021 så tror vi detta är en bra väg för Leonardo med seniorfotboll på en bra nivå tillsammans med vår tidigare akademitränare Emil Alexandersson (Qvidings huvudtränare).

Publicerad 2022-02-14 kl 15:04

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto