POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
2v

Officiellt: Häcken värvar ghanansk anfallare

Foto: BK Häcken

Häcken har gjort klart med en ny anfallare.
Ghananen Kwame Kizito har skrivit på ett treårskontrakt med klubben.
- Jag har tittat en del på Youtube, och jag kommer till ett lag som spelar en fin fotboll, säger 22-åringen i ett pressmeddelande.

Häckens sportchef Sonny Karlsson berättade tidigare i januari för Aftonbladet att klubben gjort klart med en anfallare från ett afrikanskt land, och att det endast saknades visum för spelaren innan denne kunde bli presenterad.

- Vi har letat efter en centerkonkurrent till Alexander Jeremejeff. Där har vi signat en spelare för en månad sedan, men det är inte klart med visum och läkarundersökning ännu, sa Karlsson till tidningen då.

Nu är allt klart med spelaren - Kwame Kizito. Ghananen har skrivit på ett treårskontrakt med klubben.

- Det är kallt här, men jag är väldigt lycklig över att äntligen vara på plats. Jag har tittat en del på Youtube, och jag kommer till ett lag som spelar en fin fotboll. Jag har även haft kontakt med Nasiru Mohammed, som bara pratat gott om klubben, säger 22-åringen i ett pressmeddelande.

- Jag har kommit hit för att stärka laget och vill såklart ha så mycket speltid som möjligt, jag vill hjälpa laget att vinna många matcher, till en bra placering i tabellen och vinna titlar. 

Sonny Karlsson om nyförvärvet:

- Av det vi har sett, så är han en stor men ändå smidig spelare med kraft i sina löpningar och han har en relativt bra teknik. I Kizito får vi in en kraftfull spelare och en bra konkurrent till Jeremejeff där framme.

Publicerad 2019-02-01 kl 16:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå