POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
51v

Officiellt: Hammarby förlänger med Khalili: "Blivit en ledare"

Foto: Bildbyrån

Imad Khalili har förlängt sitt kontrakt med Hammarby.
Det nya avtalet löper över 2020.
Han har blivit en ledare, säger sportchefen Jesper Jansson till klubbens hemsida.

Hammarby meddelar på sin hemsida att man förlängt kontraktet med offensive mittfältaren Imad Khalili. Tidigare gick hans avtal ut efter den här säsongen, men nu löper det över 2020.

- Imad har sedan tränarskiftet tagit en oerhört viktig roll i truppen både på planen och inte minst i omklädningsrummet. Han har blivit en ledare, och är med sin taktiska smartness en spelare som är mycket användbar i Stefan Billborns spelsätt. Han har också visat stark karaktär trots sin tuffa start i Hammarby, säger sportchefen Jesper Jansson.

Khalili själv är väldigt glad över att ha skrivit på ett nytt kontrakt.

- Det känns fantastiskt kul. Förra året lade vi grunden till något nytt, och nu vill jag vara med och ta nästa steg. Med det innebär det att hjälpa till att utveckla de yngre spelarna, och fortsätta bygga en vinnarkultur. Samtidigt är min vilja att bidra på planen lika stark som att ta ansvar runt omkring, så jag ser mycket fram emot min fortsättning i Hammarby, säger Khalili.

Tränaren Stefan Billborn om 31-åringens förlängning:

Imad har utvecklats till en väldigt allround spelare, och han har alltid gett hundra procent. Han är väldigt bra på att ta instruktion och har stor förståelse för spelet, och han bidrar med mycket i spelet som man kanske inte alltid lägger märke till, som att skapa ytor för sina medspelare. Han tar ansvar på ett väldigt moget sätt i omklädningsrummet, och det är något vi har stort behov i en trupp med många unga – en spelare som är en förebild med sin professionella inställning till sitt fotbollsutövande, med sitt fotbollskunnande och hur man är som människa. Så vi är väldigt glada att Imad förlänger med oss.

Publicerad 2019-02-20 kl 13:57
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå