POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Officiellt: Kalmar förlänger med Herman Hallberg

Foto: Bildbyrån

Kalmar FF förlänger med talangen Herman Hallberg.
19-åringens nya kontrakt sträcker sig över säsongen 2019.
- Känslan är att vi har något bra på gång i föreningen och det vill jag vara delaktig i framöver, säger Hallberg till klubbens hemsida.

Kalmar FF-talangen Herman Hallberg, lillebror till Melker, förlänger kontraktet med klubben. 19-åringen, som har haft fotproblem och tvingades till en operation för några veckor sedan, har skrivit på ett nytt avtal som sträcker sig över säsongen 2019.

- Det känns riktigt bra att förlänga med Kalmar FF. Känslan är att vi har något bra på gång i föreningen och det vill jag vara delaktig i framöver. Jag trivs bra i Kalmar och allt känns väldigt skönt. Nu försöker jag blicka framåt och lägga fullt fokus på att bli frisk och bli spelklar så fort som möjligt, säger Hallberg till klubbens hemsida.

KFF:s sportchef Thomas Andersson-Borstam tror starkt på Hallberg.

- Herman har tagit stora kliv i sin utveckling de senaste åren och vi vill fortsätta jobba tillsammans. Det är en spännande spelare med framtiden för sig och vi ser Herman som en viktig spelare för Kalmar FF framöver. Vi är väldigt glada att vi har förlängt vårt samarbete ytterligare, säger han.

Publicerad 2017-03-22 kl 17:09
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå