Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Officiellt: Kalmar förlänger med Herman Hallberg

Allsvenskan

Kalmar FF förlänger med talangen Herman Hallberg.
19-åringens nya kontrakt sträcker sig över säsongen 2019.
- Känslan är att vi har något bra på gång i föreningen och det vill jag vara delaktig i framöver, säger Hallberg till klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån

Kalmar FF-talangen Herman Hallberg, lillebror till Melker, förlänger kontraktet med klubben. 19-åringen, som har haft fotproblem och tvingades till en operation för några veckor sedan, har skrivit på ett nytt avtal som sträcker sig över säsongen 2019.

- Det känns riktigt bra att förlänga med Kalmar FF. Känslan är att vi har något bra på gång i föreningen och det vill jag vara delaktig i framöver. Jag trivs bra i Kalmar och allt känns väldigt skönt. Nu försöker jag blicka framåt och lägga fullt fokus på att bli frisk och bli spelklar så fort som möjligt, säger Hallberg till klubbens hemsida.

Annons

KFF:s sportchef Thomas Andersson-Borstam tror starkt på Hallberg.

- Herman har tagit stora kliv i sin utveckling de senaste åren och vi vill fortsätta jobba tillsammans. Det är en spännande spelare med framtiden för sig och vi ser Herman som en viktig spelare för Kalmar FF framöver. Vi är väldigt glada att vi har förlängt vårt samarbete ytterligare, säger han.

Publicerad 2017-03-22 kl 17:09

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto