POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
1v

Officiellt: Kalmar värvar anfallare i sista stund

Foto: Bildbyrån

Kalmar FF förstärker truppen inför höstsäsongen i allsvenskan.
Anfallaren Geir André Herrem är klar för klubben.

Kalmar FF förstärke sin trupp i sista stund innan transferfönstret stängde. Detta när anfallaren Geir André Herrem blev klar för klubben.

Herrem har skrivit på ett kontrakt över 1,5 år och kommer närmast från spel i norska Bodø/Glimt, som just nu ligger på andra plats i det norska ligaspelet.

- Vi har arbetat väldigt hårt tillsammans och pratat med flera spelare och klubbar under de senaste dygnen. Man önskar såklart att allt är klart i god tid innan fönstret stänger men det blir sällan så då det ofta handlar om kedjereaktioner. Det är en otroligt tuff konkurrens och för en förening i Kalmars storlek är det såklart ännu tuffare att vinna dragkampen. Därför är vi jätteglada att ha lyckats knyta Geir André Herrem till Kalmar FF. Geir var en av de spelare som vi verkligen ville ha och det var såklart lite jobb med att lösa honom från en klubb som spelar om guldet i Norge. Geir är en rutinerad, målfarlig anfallare med snabbhet och djupledsspel som sina främsta egenskaper. Vi är jätteglada att Geir valt Kalmar FF och han kommer med sina egenskaper att bidra mycket till vårt anfallsspel, säger KFF:s tillförordnade sportchef Jesper Norberg i en kommentar.

Under årets säsong är Herrem noterad för sex mål på 14 ligamatcher.  

Publicerad 2019-08-14 kl 00:20
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå