POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
6d

Officiellt: MFF lånar ut talang till konkurrent

Foto: Bildbyrån.

Pavle Vagic kallades tillbaka - men lånas nu ut igen.
MFF-talangen spelar resten av säsongen i AFC Eskilstuna. 
- En höst med allsvensk fotboll ger honom ännu bättre förutsättningar att på sikt etablera sig i Malmö FF:s A-lag, säger MFF-sportchefen Daniel Andersson. 

Malmö FF:s 19-årige mittfältstalang Pavle Vagic var under andra halvan av förra säsongen utlånad till Jönköpings Södra och blev även inför den här säsongen utlånad till Mjällby AIF med spel i superettan. Men nyligen kallades Vagic tillbaka till MFF igen - och under söndagen blev det klart med en ny utlåning.

Malmö FF meddelar att Vagic lånas ut under resten av den här säsongen till AFC Eskilstuna med spel i allsvenskan. 

- Tiden i Mjällby har varit bra både för laget och mig själv. Jag har blivit starkare både mentalt och på planen. Vid sidan om har jag lärt känna många fina människor. Det har bara varit positivt, säger Vagic i en kommentar på MFF:s hemsida. 

- Nu ska det bli kul att få spela i allsvenskan och fortsätta utvecklas. Jag har gjort några allsvenska matcher med MFF, men inte som startspelare. Det siktar jag på att bli nu, säger han. 

MFF:s sportchef Daniel Andersson om utlåningen:

- Pavle har gjort bra ifrån sig i Mjällby och tagit stora kliv. Det är en spelare vi tror mycket på och nu ser vi en möjlighet att få testa honom på en högre nivå. En höst med allsvensk fotboll ger honom ännu bättre förutsättningar att på sikt etablera sig i Malmö FF:s A-lag.

Publicerad 2019-07-14 kl 14:08
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå