Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Mravac klar för IFK Värnamo

Allsvenskan

Anes Mravac är klar för IFK Värnamo.
Där blir han assisterande tränare till Kim Hellberg.
- Tillsammans ska vi fortsätta att arbeta hårt för att utvecklas, säger Mravac till Värnamos hemsida.

Foto: TT

Anes Mravac.

Anes Mravac tog över som tillfällig huvudtränare i IFK Norrköping efter att Rikard Norling fått sparken i somras. Nyligen blev det klart att 33-åringen lämnar Peking, men redan nu har han gjort klart med en ny klubb.

På lördagen blev det officiellt att Mravac blir ny assisterande tränare till Kim Hellberg i IFK Värnamo, med ansvar för lagets "fysiska status".

- Jag är väldigt glad över att från och med 2023 tillhöra IFK Värnamo! Under året har det varit imponerande att se den fotbollen Värnamo spelade i Allsvenskan. Inspirerande att få vara en del av ledarteamet och övrig personal i klubben, där vi tillsammans ska fortsätta arbeta hårt för att utvecklas och ta ytterligare steg framåt, säger han till Värnamos hemsida.

ANNONS

Sportchef Enes Ahmetovic är nöjd med rekryteringen:

- Anes kommer in och kryddar verksamheten ytterligare med kompetens. Det är en fotbollstränare som rimmar väl med klubbens identitet och det är dessutom en tränare som har en väldigt djup kunskap inom området fotbollsfys, säger han och fortsätter:

- Vi är såklart väldigt nöjda med att få hit Anes och jag är helt övertygad om att han kommer passa väl in i IFK Värnamo både som person och som tränare.

Anes Mravacs kontrakt med IFK Värnamo sträcker sig till slutet av säsongen 2024.

Publicerad 2022-11-19 kl 17:07

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto