Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Officiellt: Ohlsson förlänger med Degerfors

Allsvenskan

Sebastian Ohlsson blir kvar i Degerfors.
29-åringen har skrivit på ett nytt avtal över 2025.
- Det känns skönt, säger backen på klubbens hemsida. 

Foto: Bildbyrån.

Degerfors IF gav under fredagen besked om att trotjänaren Sebastian Ohlsson, 29, har skrivit på ett nytt kontrakt med klubben som sträcker sig över 2025. Ohlsson, som varit i klubben mellan 2016 och 2018, samt från 2020, är glad över förlängningen.

Det känns skönt, så klart. Jag har känt länge att jag vill förlänga. Det är skönt att allt är klart och att man kan fokusera på att spela klart säsongen och förhoppningsvis ligga i allsvenskan även de kommande säsongerna. Jag kommer att fortsätta spela kvar i Degerfors IF även om skulle åka ner i superettan. Men vi ska vara kvar även 2023, säger Ohlsson i en kommentar på klubbens hemsida. 

Annons

- Jag trivs otroligt bra i Degerfors IF. Det är väl en av anledningarna till att jag med säkerhet känt att jag vill vara kvar här under de kommande åren. Jag tycker att jag har haft mina bästa och roligaste år i Degerfors. Jag är inne på min femte säsong och jag trivs med omklädningsrummet och livet utanför fotbollen här, fortsätter han.

Degerfors IF:s sportchef Patrik Werner:

En av våra nyckelspelare har förlängt med tre år, det är mycket glädjande. En väldigt bra fotbollsspelare som gjort det bra under alla år hos oss. Sebastian är en pålitlig spelare med en hög lägstanivå och högstanivå. En fin kille som bidrar både på och utanför planen Det är skönt att vi, trots tabelläget, kan jobba långsiktigt, säger han.

Degerfors är just nu på 14:e-plats i allsvenskan. 

Publicerad 2022-09-30 kl 17:21

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto