Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Officiellt: Östersund förlänger med duo

Foto: SCANPIX

Bobo Sollander och Aly Keita blir kvar i Östersund.
Klubben går nu ut med att duon har fått förlängda kontrakt.

Bobo Sollander har varit i klubben sedan 2006, och har totalt kommit upp i över 150 matcher för Östersund. 31-åringens nya kontrakt sträcker sig över nästa säsong.

- Bobo är A-lagets starkaste kulturbärare både på och vid sidan av fotbollsplanen. Bobo ligger alltid i framkant när det gäller att göra sitt bästa och att sträva att bli bättre. En tränares och en förenings dröm samtidigt som att han är ett fantastiskt föredöme för alla ungdomar som vill bli fotbollsspelare, säger ÖFK:s ordförande Daniel Kindberg till klubbens hemsida.

Aly Keita har varit i ÖFK sedan 2014, och var under säsongen den målvakt som gjorde flest matcher för klubben i allsvenskan tillsammans med Jamal Blackman. Keitas nya kontrakt går ut efter säsongen 2018.

- Aly är stark personlighet och målvakt som det känns mycket bra att vi får ha kvar i ÖFK. Aly passar perfekt in i ÖFK-familjen med sin förmåga att alltid göra sitt bästa. Han är dessutom en mycket fin representant för ÖFK:s värdegrund som vi nu får fortsätta att jobba tillsammans med, säger Kindberg.

Publicerad 2016-11-16 kl 12:31

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER