Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Provtränade med AIK och Blåvitt - nu klar för Örebro

Allsvenskan

Han har tidigare visat upp sig för både AIK och IFK Göteborg.
Men det blev till slut Örebro SK för mittbacken Daniel Björkman.
- Vi är väldigt glada att Daniel har valt ÖSK i konkurrens med andra allsvenska klubbar, säger sportchefen Magnus Sköldmark i en kommentar.

Foto: Bildbyrån.

Mittbacken Daniel Björkman, 25, byter Örebro-klubb. På torsdagen presenterade Örebro SK värvningen från BK Forward. Kontraktet är skrivet över två år.

- Vi är väldigt glada att Daniel har valt ÖSK i konkurrens med andra allsvenska klubbar. Att värva från regionen är något vi är måna om och vi har följt Daniel under hela säsongen i BK Forward. Han har varit en av de bästa spelarna i division ett och visat på fina kvalitéer som vi är övertygade kommer att utvecklas än mer i vår trupp. Jag ser nu fram emot att vårt A-team får börja jobba med honom och se hans fortsatta utveckling, vi hälsar honom varmt välkommen, säger sportchefen Magnus Sköldmark i en kommentar.

ANNONS

Daniel Björkman har, förutom de senaste fyra säsongernas spel i Forward, även representerat Brage. Under hösten har Björkman varit skadad, men enligt ÖSK är han nu full återställd.

- Det känns otroligt bra att ha skrivit på för ÖSK. Jag ser väldigt mycket fram emot att sätta igång arbetet som ska göra ÖSK:s 2019 till ett bra år. Det ska även bli spännande att se vad detta kan innebära för min personliga utveckling. Det intrycket jag har fått av Axel Kjäll och tränarteamet har hittills varit väldigt positivt. Dialogen med Axel och att jag trivs väldigt bra i staden var i slutändan en stor anledning till att jag valde ÖSK, säger han själv i en kommentar.

Daniel Björkman provspelade inför säsongen med AIK och i somras visade han även upp sig för IFK Göteborg, men det mynnade alltså inte ut i något kontrakt.

ANNONS
Publicerad 2018-12-20 kl 20:50

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto