Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Officiellt: Romulo lämnar Bajen

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren visas höjdpunkter från derbyt mellan Hammarby och Djurgården där Romulo stod för två av målen.

Jesper Jansson har redan flaggat för beskedet.
Och på fredagen gick Hammarby ut med att Romulo lämnar efter säsongen.

Stefan Batan och Romulo kommer att lämna Hammarby när deras kontrakt med klubben löper ut efter den här säsongen. Det beskedet lämnade Bajen på sin hemsida under fredagen. Beslutet att duon inte blir kvar kommer inte som någon överraskning. Stefan Batan själv har tidigare gått ut med att han gjort sitt i Hammarby och vad gäller Romulo hintade sportchefen Jesper Jansson för en tid sedan att så skulle bli fallet.

Nu är det alltså officiellt.

- Vi riktar ett stort tack till Stefan och Romulo för deras tid i klubben. Stefan var med och spelade upp Hammarby i Allsvenskan och har visat stort Hammarbyhjärta under sina år i klubben. Romulo har, liksom Stefan, ju fått sparsamt med speltid i år, men han har gett oss väldigt fina stunder i derbyna. Vi önskar dem stort lycka till i deras fortsatta karriärer, säger Jansson i en kommentar på klubbens hemsida.

Stefan Batan gjorde totalt fyra säsonger i Hammarby samtidigt som Romulo anslöt inför den förra säsongen. I år har det blivit fyra fullträffar för brassen varav två kom i derbyt mot Djurgården den 4 juni.

Publicerad 2017-11-03 kl 15:59
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons