Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Succétränaren förlänger med ÖFK

Allsvenskan

Österunds FK:s succétränare Amir Azrafshan förlänger.
Det meddelar klubben på sin hemsida.
- Det känns fantastiskt att få fortsätta arbeta med ÖFK, säger han till klubben.

Foto: Bildbyrån.

I somras kom Amir Azrafshan till Östersunds FK. Nu får han förlängt kontrakt, det meddelar klubben i ett pressmeddelande under fredagen.

- Det känns fantastiskt att få fortsätta arbeta med ÖFK och jag har blivit väldigt väl mottagen sedan jag kom i somras, säger succétränaren till hemsidan.

ÖFK ligger åtta i allsvenskan, och har sedan Amir Azrafshan tilträdde i juli endast förlorat tre matcher. Vilket nu alltså belönas med ett nytt kontrakt. Kontraktet är skrivet fram till 2023. Inledningsvis skrevs ett kontrakt på sex månader, men nu kommer Azrafshan och huvudtränaren Pero Kapcevic att få fortsätta arbeta tillsammans i flera år.

ANNONS

- Jag vill att ÖFK skapar en komplett miljö där alla spelare, oavsett fas i karriären, kan få möjlighet att utvecklas och även ges möjligheter att bidra till klubbens framtida utveckling, säger Azrafshan.

- Sedan Amir tillsammans Pero har varit ansvariga tränare har ÖFK blivit ett stabilt allsvenskt lag. För styrelsen är det av yttersta vikt att laget har ett modernt, målinriktat ledarskap som kan hjälpa dem på vägen mot nya segrar - allt det representerar Amir, säger Östersund FK:s ordförande Mathias Rasteby.

Publicerad 2020-10-30 kl 14:52

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto