Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Thomas Rogne tillbaka i allsvenskan – klar för Helsingborg

Allsvenskan

Helsingborg förstärker försvaret.
Förre Göteborg-spelaren Thomas Rogne är klar för klubben.

Foto: Bildbyrån

Thomas Rogne

Thomas Rogne är tillbaka i allsvenskan. Mittbacken är klar för Helsingborgs IF där han skriver på för ett 2,5-årskontrakt. 

- Jag är otroligt stolt över att skriva på för en så fin förening som Helsingborgs IF. Det är en klubb som hör hemma i den övre delen av svensk fotboll och det ser man när man är på Olympia, en fantastisk arena med fantastiska fans och support, säger Rogne i pressmeddelandet.

Thomas Rogne gjorde under åren 2015 till 2017, 84 matcher för IFK Göteborg och stod för tre mål och tre assist. Nu är norrmanen tillbaka i svensk fotboll där han ska försöka hjälpa Helsingborg att säkra nytt allsvenskt kontrakt till att börja med. 

ANNONS

– Vi är glada över att få in en erfaren mittback i en bra ålder. Thomas kommer att bidra med ledaregenskaper och rutin i en lagdel där vi idag har unga spelare. Han får nu drygt två träningsveckor på sig att lära känna laget och komma in i gruppen innan han blir spelklar, säger HIF:s sportchef Andreas Granqvist till klubbens hemsida. 

Thomas Rogne blir spelklar den 15 juli. 

Publicerad 2022-07-01 kl 16:54
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto