Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Officiellt: Tränarduon förlänger med Sirius efter succén

Foto: Bildbyrån

Sirius har gjort succé i årets allsvenska.
Nu står det klart att klubben förlänger med tränarduon Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf.
- Det är oerhört glädjande att vi har lyckats förlänga avtalen med två av Sveriges absolut bästa tränare, säger Sirius Fotbolls ordförande Ove Sjöblom.

Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf var med och tog upp Sirius till allsvenskan. Väl där har nykomlingen imponerat stort och återfinns på en tredjeplats efter 17 omgångar.

Nu meddelar klubben att man förlänger avtalen med tränarduon. De nya kontrakten sträcker sig över de tre kommande säsongerna.

– Det är oerhört glädjande att vi har lyckats förlänga avtalen med två av Sveriges absolut bästa tränare. Minst lika glädjande är att avtalen löper på tre år, alltså ända fram till den tidpunkt då den nya arenan ska stå klar. Kim och Thomas har skapat och utvecklat Sirius framgångsrika spelsystem och spelidé. På den vägen vill vi fortsätta, säger Sirius Fotbolls ordförande Ove Sjöblom till klubbens hemsida.

Bergstrand och Lagerlöf har delat på tränarsysslan sedan 2012 då klubben befann sig i division 1. Under deras andra år blev det avancemang till superettan och efter förlusten i det allsvenska kvalet mot Falkenberg 2015 tog de steget upp i fjol.

Nu ser de fram emot att ta nya kliv med föreningen.

- Jag känner att spelarna fortsätter att utvecklas, både som individer och som grupp. Allt går framåt och inget har fastnat. Då är det så klart stimulerade att fortsätta, säger Thomas Lagerlöf.

- Så är det. Vi är överens inom klubben om vägen framåt och hur den ska se ut. Det var en viktig faktor för mig när jag valde att fortsätta. Jag trivs väldigt bra med både laget, övriga ledare och kontoret. Och inte att förglömma, med Uppsala, säger Kim Bergstrand.

Kim Bergstrand gästade nyligen Lundhs podcast, lyssna på avsnittet här!

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-08-02 kl 09:53
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons