Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ÖIS-tränaren slår larm: "Vi är inte så bra som vi tänkt"

Allsvenskan

Janne Andersson tog över Örgryte när han inte fick fortsätta i Halmstad. Men det blir en lång väg tillbaka till den högsta serien.

Nästa helg startar Superettan och där finns flera pretendenter som vill upp till Allsvenskan. Omkring tio lag har ambition att nå högsta serien och vara med och slåss om de två platser som står på spel.

Ett av dessa lag är Örgryte men nye tränaren Janne Andersson inser att det är ett hårt jobb han har framför sig. Inte minst efter att laget förlorat mot en annan av topp-konkurrenterna, Landskrona, på påskdagen med 2-3.

- Det finns potential i laget och vi har en bred trupp, så vi ska nog prestera så småningom men vi är inte där än, säger Andersson till Göteborgsposten.

Henke Larsson-tränade Landskrona har spelat riktigt bra under försäsongen och har öst in mål. Matchen mot Örgryte var inget undantag. Dock kom alla tre målen denna gång efter fasta situationer och det var något som inte gillades av Janne Andersson.

Annons
- Det är inte bra att släppa in mål vid fasta situationer. Vi gjorde många byten och blev lite tunna. Vi hade också några chanser att göra mål, säger han.

Oavsett vad han tycker om det får ändå Janne Anderssons Örgryte bära något av ett extra favoritskap i Superettan med tanke på att laget spelade i Allsvenskan förra säsongen.
ÖIS möter Väsby i premiären 12 april och får förstås gälla som favoriter även i den matchen.
- Många talar om favoritskap men än så länge har vi inte kommit dit. Jag är inte orolig. Säsongen är inte slut förrän i oktober, säger Andersson.

Publicerad 2010-04-05 kl 10:42
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto