Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

ÖIS veteran till FD:s expert - ''Vad menar han?''

FotbollDirekts expert ser ett obalanserat Örgryte framför sig. Veteranen Magnus Källander håller inte alls med och tror på ÖIS som ett topp-10-lag.

- Obalanserade? Hur menar han då? Det kan jag inte alls hålla med om. Visst har vi bra forwards men vi har en bra defensiv också och det kommer att visa sig, säger Örgrytes 40-årsman Magnus Källander till FotbollDirekt.se.

Källander som kommit tillbaka efter ett mindre ingrepp i sitt knä med bortskrapade broskbitar - har bara spelat två matcher under försäsongen.
Men stresströskeln är under kontroll.

- Jag känner mig inte riktigt återställd men det är samtidigt ingen chansning för mig att spela i premiären, fortsätter Källander. Jag vet att jag kommer att bli bra vad det lider. Placering? Vi kan säkert bli så bra som nia - eller något - om det bara stämmer för oss, så bra lag har vi.

- Det här är säkert det bästa ÖIS-lag jag spelat i. Bättre än när vi åkte ur och bättre än i fjol när vi gick upp, säger Källander som kom till Örgryte första gången 1996.

Men vår expert tycker att ert lag är för obalanserat? - Vad menar han med det? Kom i håg att man genom en bra offensiv många gånger får en bra defensiv. Jag är inte orolig för att vi inte håller bakåt.

Vilken är er målsättning? - Svårt att säga men det är mer än bara att hålla oss kvar, säger och syftar till att många tror att ÖIS nätt och jämnt kommer att klara sig kvar.

Måste vara speciellt som 40-åring att få uppleva en sådan här satsning - så väl sportsligt som med nya arenan.
- Ja, det är klart att det är. Man visste ju inte riktigt vad som väntade när vi gick upp. Satsningen har ju inte varit dålig för min motivation att fortsätta kan jag säga, även om det inte varit avgörande.

Publicerad 2009-03-28 kl 12:20
Annons
Annons
Annons