POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Ökat intresse för Orlov: "Självklart"

Lugnt kring Jakob Orlov? Tvärtom, intresset för Gefles stjärnskott är stort och ser bara ut att öka:
- Det är flera klubbar som är här och tittar, säger Orlovs agent.

- Det är självklart att nyfikenheten är stor, med den utvecklingen Jakob har haft, säger Orlovs agent Per Jonsson till FotbollDirekt.se.

- Han måste ju ha allsvenskans högsta målsnitt sett till spelade matcher och han utvecklas hela tiden.

Jakob Orlov berättade nyligen för fotbolltransfers.com att han inte märkt av något intresse från andra klubbar och att han skyndar långsamt med en flytt från Gefle. Men Per Jonsson ser inte att en transfer från "forwards-fabriken" Gefle är särskilt långt borta, om Orlov fortsätter på sitt inslagna spår.

- Jakob är en skön typ som inte hetsar upp sig i onödan. Det är klart att han vill utomlands som alla andra, men han tycker att det är upp till bevis i allsvenskan först.

Enligt agenten har flera klubbar i Sverige och utomlands hört sig för om Orlov och många har dessutom följt 25-åringen på plats i årets allsvenska. Intresset har intensifierats sedan Orlov fortsatt leverera även under det svåra "andra-året" i allsvenskan.

- Ja, men det är helt naturligt, alla bra spelare är ju intressanta. Men i min värld finns det inget intresse förrän jag har ett konkret förslag, med underskrift från klubbledningen, att "honom vill vi ha". Och där är vi inte än.

Per Jonsson ser inte en transfer redan i sommar som otänkbart - och en flytt till ett land utanför Sveriges och Skandinaviens gränser kan mycket väl bli av.

- Det kan ju gå fort när det väl finns ett konkret intresse. Och den spelaryp han är borde vara intressant för alla klubbar.
 
- Han kan göra mål i boxen, från distans, på alla möjliga sätt. Han är inte så beroende av medspelare som en del anfallare kan vara. Dessutom jobbar han stenhårt för laget och är stark såväl fysiskt som psykiskt.

Publicerad 2011-05-14 kl 11:56
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå