Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Olsson osäker till spel - och HIF-kontraktet går snart ut: "Det pågår diskussioner"

Allsvenskan

HELSINGBORG. Martin Olsson är osäker till spel mot Örebro SK.
Samtidigt går kontraktet med Helsingborgs IF snart ut.
- Det pågår diskussioner, säger Olof Mellberg till Fotbollskanalen. 

Foto: Bildbyrån.

Den 32-årige landslagsmannen spelade 90 minuter senast i 0-0-mötet med BK Häcken i måndags. Martin Olsson riskerar dock att missa söndagens match mot ÖSK på bortaplan. 

- Martin har varit lite hängig i veckan. Där vet vi inte än om han kommer kunna vara med, han måste så klart vara helt symptomfri och frisk. Jag räknar med att han kommer testas för covid-19, säger tränaren Olof Mellberg.

Olsson har varit en nyckelspelare i HIF och skrev ett korttidskontrakt i våras som förlängdes i juni. Det avtalet går ut nästa vecka och Olof Mellberg är osäker på statusen för en ny förlängning. 

ANNONS

- Jag vet inte faktiskt, det ligger på andras bord. För min del blir det väl lite som för honom själv: att ta en match i taget. Så klart att förhoppningen från vår sida är att han ska vara kvar. 

Har man börjat prata?
- Jo, det pågår diskussioner så klart. Men jag vet inte hur långt gångna och hur nära de är. Men vi har så mycket annan huvudbry att det blir att man tar en match i taget och verkligen försöker maximera. Så får vi se om han kan vara med på söndag i och med att han varit hängig. Där ligger förhoppningen, säger Mellberg. 

Publicerad 2020-10-23 kl 13:38

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto