Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
1v

Olssons ersättare prioritet för AIK: "Det vi jobbar hårdast för"

Foto: Bildbyrån.

SOLNA. Kristoffer Olsson är såld till Krasnodar.
Nu jagar AIK en ersättare till mittfältaren.
- Det är det vi jobbar hårdast för, säger sportchefen Björn Wesström.

Under torsdagen genomförde AIK sitt första bollpass för året, inför omkring 2000 supportrar på Skytteholms IP. Sportchefen Björn Wesström blev intervjuad på innerplan under träningen och berättade då om sitt arbete med att sätta truppen inför den kommande säsongen.

Wesström underströk att AIK vill jobba med kontinuitet och hintade om att det inte är aktuellt med särskilt många nyförvärv eller förändringar i truppen framöver. Men han sa också:

- Vi har nog inte sett Kristoffer Olssons ersättare komma in i truppen än, det är det vi jobbar hårdast för.

Om försäljningen av Olsson till ryska Krasnodar sa Wesström:

- Det fanns inga andra alternativ än Krasnodar, det var den enda klubben som lade ett konkret bud. Allt annat var rykten. Så han hade att välja på Krasnodar och i förhandlingarna nådde vi de nivåerna som vi bestämde att vi behövde för att kunna utveckla klubben vidare.

Efter träningen mötte sportchefen media och sa då följande på frågan om när han hoppas ha gjort klart med Olssons ersättare:

- Hade vi haft det klart i dag hade väl det varit bra för verksamheten. Det finns inget värde i att vänta på något. Vi jobbar på och den dagen vi tycker att vi har träffat rätt så presenterar vi något.

Ett aktuellt namn är West Hams Sead Haksabanovic, som tidigare spelat för Halmstad. Ett lån från Premier League-klubben är på tapeten, enligt uppgifter till Fotbollskanalen.

- Vi tittar på ett antal namn. Jag kommer inte spekulera i vilka, säger Wesström om 19-åringen.

I dagarna har AIK presenterat att mittfältaren Christos Gravius återvänder från lån hos Degerfors. Dessutom att mittbacken Adam Ben Lamin och målvakten Samuel Brolin skrivit på A-lagskontrakt.

Publicerad 2019-01-10 kl 19:42
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons