Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Ordföranden lämnar Elfsborg efter 13 år: "Stark och välskött klubb"

Foto: Bildbyrån.

Elfsborgs ordförande Bosse Johansson lämnar sin post efter 13 år i klubben.
Det meddelade Johansson under tisdagen.
"På årsmötet i mars kommer jag med stolthet lämna över ordförandeklubban i en stark och välskött förening", skriver han i ett pressmeddelande på Elfsborgs hemsida.

Bosse Johansson tog över som ordförande i Elfsborg 2005. Han har under sin tid på posten varit en starkt bidragande orsak till att klubben tagit sig fram som en av de mest framgångsrika klubbarna på 2000-talet med två SM-guld (2006 och 2012) och även som en ekonomiskt välmående klubb. Under perioden 2009-2012 var Johansson dessutom ordförande i Svensk Elitfotboll.

Efter över ett decennium vid rodret meddelar nu Johansson att han slutar som ordförande vid årsmötet 2018.

"Efter 13 år kommer jag på årsmötet i mars att med stolthet lämna över ordförandeklubban i en stark och välskött förening med höga ambitioner och stark framtidstro. Tretton år är en ganska lång tid och jag har upplevt många härliga stunder, mycket glädje och värme. Stundtals även frustration, som i sin tur bidragit till att vi kavlat upp ärmarna och tillsammans kämpat vidare.", skriver Johansson i ett pressmeddelande till Elfsborgs hemsida.

Johansson passar också på att hylla hela föreningen, spelare som ledare och ser ljust på framtiden även när han lämnat klubben.

"Det finns många talanger, mycket kunskap och framför allt en väldigt stark framtidstro inom IF Elfsborg."

Elfsborg ligger med åtta matcher kvar på en åttonde plats i allsvenskan, med sju poäng upp till Häcken på den sista Europaplatsen.


Exklusiv tävling: Vinn en Superfotbolls-weekend i London för dig och en vän

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-09-12 kl 15:14
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons