Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Ordföranden missnöjd med Halmstads anfall: "Något kommer hända"

0-0 mot Malmö FF och ett inte allt för betryggande avstånd till nedflyttningsstriden. Med bara två mål på åtta matcher tvingar Halmstad att agera. Klubbens missnöjde ordförande Ingemar Broström utlovar förstärkning

- Innan transferfönstret stänger kommer vi att värva en ny spelare, säger klubbens ordförande Ingemar Broström till Expressen.

Med Andreas Johansson och Sebastian Johansson flyktade och en allmän måltorka, där anfallarna Anselmo och Joe Sise inte levererar har Halmstad insett att det måste till förstärkning i laget.
- Vi tittar på spelare för rekrytering. Någonting kommer att hända. Vi måste ersätta "Ante" och Sebastian, det måste vi.

Och det går heller inte att ta miste på att Broström är besviken på det som Anselmo och Sise har presterat den senaste tiden.
- Klart att vi gör för lite mål. Vi har haft kolossalt mycket chanser och även många avslut på mål men vi har inte haft någon utdelning. Vi har också haft otur eftersom Joe Sise och Anselmo varit skadade, säger Broström.

Tim Sparv har dessutom varit uppvaktad av Groningen men vad gäller finländaren tror Broström att denne spelar i Halmstad säsongen ut.
- De har visat intresse för varandra men Tim har kontrakt med oss resten av säsongen. Som det är nu finns det inte några bud på några spelare.

Publicerad 2009-07-21 kl 09:21
Annons
Annons
Annons