Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Örebro vill låna Emra Tahirovic

Emra Tahirovic närmar sig en övergång till Örebro SK. Inom de närmaste dagarna ska anfallaren träffa sin gamla klubb. Om det skulle bli en affär är ÖSK främst intresserade av ett lån.

- Det är diskussioner som vi har med Zürich. Men sett till de summor som finns för övergångar ute i Europa så är det inte troligt att det kommer att handla om ett köp. Då talar vi om ett lån, säger Sjögren till Nerikes Allehanda.

Örebro släppte inför säsongen anfallaren Stefan Rodevåg och har fått Robin Staaf långtidsskadad. Dessutom lider sommarförvärvet Kim Olsen av vissa skadebekymmer. Därför är ÖSK intresserade av att förstärka, men är också tydliga med att Emra Tahirovic inte kommer att bli klubbens förstealternativ.

- Jag tror ingen forward i allsvenskan kommer att klara full speltid med så späckat schema. Vi kommer att behöva två bra anfallare, menar Lennart Sjögren.

- Kim Olsen är en stor värvning för oss och om han är frisk så vet vi att han är bra och att han kommer att spela. Nu gäller det för oss att vara tydliga med hur förhållandet är hos oss.

Lennart Sjögren berättar också för Nerikes Allehanda att parterna ska träffas inom de närmsta dagarna.

Publicerad 2009-02-16 kl 10:45
Annons
Annons
Annons