Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Örebroförsvarare nära Frankrikeflytt

Allsvenskan

Inför den allsvenska slutspurten är Örebro på väg att tappa en av lagets försvarsspelare.

Bertin Zé har haft svårt att ta en plats hos Örebro. Nu pekar det mesta på att han fortsätter karriären i Arles-Avignon i stället, även om det finns vissa hinder i vägen.
- De vill ha honom för ett alldeles för lågt pris. Den affärsmässiga sidan hos klubben är skrattretande. Jag hoppas och tror att det kommer att gå att lösa, säger Zés agent Christian Ekoka Fahlman till Nerikes Allehanda.

Zé som inte funnit nåd hos Sixten Boström och som har drabbats hårt av den finske tränarens stenhårda takik att spela med samma lag i match efter match.
- Han gillar Sverige men har hamnat i en position i ÖSK, där han har en konkurrenssituation som är olycklig, säger Ekoka Fahlman till tidningen.

ANNONS

Det gör att en flytt till Frankrike ligger inom räckhåll för Zé.
Arle Avignons tränare Michel Estevan ska ha blivit mäkta imponerad av det han fått se av Zé och vill gärna ha honom till klubben.
- Jag kan inte släppa för mycket information eftersom vi fortfarande förhandlar. Det är andra detaljer utöver transfersumman som måste ordnas. Men från ÖSK:s sida har det aldrig varit några problem. De är väldigt tillmötesgående, säger agenten.

Publicerad 2009-08-23 kl 15:35
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto