Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Oremo får stöd från Dif-ledningen: "Lider med Johan"

Johan Oremos tid i Djurgården har inte varit någon dans på rosor. Nu väntar en lång skadefrånvaro på nytt och tränaren Carlos Banda känner starkt för sin anfallare.

- Det är alltid tråkigt med skador men att just Johan blev drabbad igen gör att jag tycker det är extra synd. Jag lider verkligen med honom, säger tränaren Carlos Banda till FotbollDirekt.se.

Johan Oremo hade ett tungt fjolår men startade denna säsong ganska bra, då hans samarbete med Kasper Hämäläinen var tämligen framgångsrikt.
Men en knäskada gjorde att han fick avbryta säsongen och just som han var på väg tillbaka blev han först sjuk och nu drabbades han av en svår korsbandsskada.
- Det är riktigt tråkigt att det är en knäskada det handlar om. Det är en lång rehabilitering när det  just är det främre korsbandet. Johan har varit otursförföljd med tanke på att han haft problem med det bakre korsbandet också, säger Banda.

Trots den fina vårsäsongen känner Banda att Oremo har betydligt mer att ge och han håller tummarna för att han får chansen att visa det också.
- Vi har inte fått ut maximalt under Johan den här säsongen. Han hade en bra period under våren. Han har tränat bra och är en ambitiös spelare. Den bästa Johan får vi förhoppningsvis se när han är tillbaka nästa säsong.

- Men det gäller att han skyndar långsamt och verkligen tar den tid på sig han behöver. Vi har det väl förspänt på hans position och det är så med just den här typen av skador att det är en så kallad "återfallsskada" - att man lätt kan få en ny likadan om man inte tar det försiktigt. Men vi har ett bra medicinskt team, så det ska inte vara någon fara.

Publicerad 2010-10-21 kl 14:49
Annons
Annons
Annons