POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Oremo skön snackis för Pehrsson

Äntligen ser Johan Oremos comebackdatum spikat ut. Den skadade djurgårdsanfallaren gör stora framsteg och nu är bortamatchen mot IFK Göteborg målet.

- Ja, han behöver nog några veckor till. Men efter landslagsuppehållet tror vi han spelar igen, avslöjar Djurgårdens nye manager Magnus Pehrsson för FotbollDirekt.se.

Johan Oremo är fortfarande inte fullt återställd efter korsbandsskadan som stoppat honom sedan i oktober i fjol.
Men ett klartecken från läkarna är nu nära och efter landslagsuppehållet räknar Djurgården med Oremo i comeback - i så fall bortamötet med IFK Göteborg den 13 juni.

- Han saknar fortfarande några procent i sitt opererade knä för att få klartecken men får han träna hårt i några veckor till så kommer han att ligga långt fram och vara redo efter uppehållet.

- Men han ser redan väldigt bra ut fysiskt och har avslutstränat mycket den senaste tiden och tajmingen kommer allt mer.

Utesluter du någon av matcherna mot Gefle, Mjällby eller Elfsborg för honom innan uppehållet? - Nej, men det ser jag enbart som en stor bonus om det skulle bli så.

Djurgårdens nye manager har annars stora förväntningar på en spelare som kostade tio miljoner när han hämtades från Gefle för några år sedan.
Pehrsson ser utan omsvep den forne supertalangen som ett misslyckande - så här långt.

- Ja, men han har ju inte levt upp till vare sig sina egna eller klubbens förväntningar - och det av flera anledningar, inte minst alla skador.

Vill du se honom som ett nyförvärv?

- Det blir han ju så klart. Och alla vet ju vad han kan från tiden i Gefle och han har gjort bra matcher för Djurgården också.

Publicerad 2011-05-11 kl 11:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå