Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Oro för Blåvitts supertrio - ''Inte otroligt att alla försvinner''

IFK Göteborg kan stå inför ett sportsligt katastrof-scenario. Tobias Hysén, Gustav Svensson och Kim Christensen uppvaktas alla av utländska klubbar. Håkan Mild är beredd på det värsta.

- Vi vet om att det finns ett intresse för alla tre. I dagsläget är jag inte orolig men det kan snabbt förändras, säger IFK Göteborgs sportchef Håkan Mild till FotbollDirekt.se.

Pontus Wernbloom och Mattias Bjärsmyr försvann redan under säsongen. Två tunga bärande namn.

Nu finns risken att ytterligare tre affischnamn försvinner i trion Hysén, Svensson och Christensen. Och det är tydligt att IFK Göteborg har fått känna av att det verkar ligga något i ryktena.
- Om det är otroligt att alla försvinner till nästa säsongen? Nej, det ser jag det inte som. Men jag är som sagt i dagsläget inte oroad.

Tobias Hyséns agent bekräftade för några veckor sedan för FotbollDirekt hur halvdussinet klubbar följt Hysén under hösten. För några dagar sedan kom ett konkret rykte från Bundesliga och Hertha Berlin.

Gustav Svensson sade själv helt nyligen till eurosport.se att åtta-nio klubbar visar intresse.

Kim Christensens agent har tidigare bekräftat för Eurosport att flera utländska klubbar funderar på målvakten.

Besvärande uppgifter för IFK Göteborg som Mild bemöter med viss oro från sin semester.
- Opåverkad av sådana här skriverier är man aldrig. Det är ingen människa. Men vi har en bra dialog med allihopa och får se hur vi ska agera om något intresse blir konkret, säger Mild.

- Nu vet vi inte vad som händer, men min erfarenhet är ändå att det brukar bli bra i slutänden. Vi är förberedda på att något kan hända.

Publicerad 2009-11-25 kl 15:34
Annons
Annons
Annons