Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Osäkert kring Kalmar-trio: ''Inte överens''

Tre av Kalmars mest rutinerade spelare kan vara på väg bort. Petter Wastå är en. Men lite överraskande vill veteranen satsa vidare, trots att han under säsongen petats som förstemålvakt.

– Jag har funderat en del och ska prata med Svante (Samuelsson) i veckan. Men trots att jag inte fått spela så mycket på slutet kan jag tänka mig spela ett år till även om jag blir tvåa, säger 34-årige Petter Wastå till Östran.

- Jag stänger inga dörrar, fortsätter han.

Men det är inte bara Petter Wastås framtid som är osäker i Kalmar. Även Tobias Carlsson, 35, och 33-årige Joachim Lantz kan vara på väg bort.

– Fotbollsmässigt har det känns bra hela säsongen men det är en del bitar som ska falla på plats för att vi ska komma överens, säger Tobias Carlsson till samma tidning.
– Vi ska träffas på onsdag så vi får se hur det artar sig.
 
En tredje Kalmar-veteran med utgående kontrakt är alltså Joachim Lantz. Liksom Wastå vill dock Lantz stanna - om han bara får.
 
Hur det blir återstår att se och kan till stor del ha att göra med hur den kommande Brasilien-resan går. Vad kommer Nanne Bergstrand och Kjell Nyberg hem med?

Tidigare Brasilienresor har haft fokus på offensiva spelare, men enligt Nanne Bergstrand letar man nu efter flera sorters spelare.

– Vi kommer att titta mer brett. Vi söker efter mer än bara forwards. Vi ska titta på fler olika spelartyper på fler positioner än tidigare, säger han till Barometern.


Anton Zetterman

 

Publicerad 2010-11-09 kl 13:07
Annons
Annons
Annons