Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ÖSK-vd:n hyllar Kjäll: "Många av de egenskaper som vi söker"

Allsvenskan

Enligt vad Fotbollskanalen erfar tar Axel Kjäll över ÖSK.
Frågar man vd:n har han egenskaper som krävs.
- Axel är en fantastiskt duktig tränare, säger Simon Åström till C More.

Foto: C More.

Under måndagskvällen kunde Fotbollskanalen avslöja att Örebros assisterande tränare Axel Kjäll ser ut att ta över efter Alexander Axén som huvudtränare. Klubbens vd Simon Åström ville då inte bekräfta om Kjälls namn utan valde att lägga locket på.

- Jag kommer inte att kommentera några namn, det är nog det tredje namnet jag fått höra i dag som ska vara klar. Som jag sagt så har vi klart med vem som kommer att bli vår näste tränare men det är vissa detaljer som återstår. Av respekt för alla inblandade i alla processer så kommer jag inte att kommentera något innan det är officiellt, sa Åström då.

Annons

När han sedan gästade C Mores studio gav han samma besked – men berömde samtidigt Kjäll och medgav att han har många av de egenskaper klubben söker hos en huvudtränare.

- Axel är en fantastiskt duktig tränare som är väldigt välutbildad, duktig analytisk och en sådan tränare som verkligen kan prata om fotboll utan att göra det i klyschor, utan han kan göra det på ett tydligt sätt. Han står för ett modernt sätt att se på fotbollen om man kan säga så.

- Han har väldigt många av de egenskaper som ligger i vår kravprofil så det är klart att Axel är ett spännande namn för oss.

Se intervjun med Åström i spelaren.

Publicerad 2017-08-21 kl 20:16

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto