Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Östers sportchef avgår: "Inga kommentarer"

Öster

Öster tappar sin sportchef.

Enligt uppgift till fotbollskanalen.se avgår Peter "Kuno" Johansson.

- Inga kommentarer, säger han.

Östers IF genomgår ett stålbad efter degraderingen till superettan. Sejouren blev bara ettårig i allsvenskan och nu tvingas klubben skära i kostnaderna.

Mittbacken Juan Robledo och målvakten Joakim Wulff har redan lämnat och flera andra spelare som Månz Karlsson, Johan Persson, Kenny Pavey och Pablo Pinones-Arce har också öppnat för att flytta. Nu kommer nästa smäll: sportchefen Peter "Kuno" Johansson avgår.

- Jag vill inte kommentera det. Det får komma från annat håll, säger han till fotbollskanalen.se.

 - Jag har inga kommentarer till det. Det får du ta med vår ordförande Sven Johannesson, säger klubbdirektören Per-Olof Jönsson.

ANNONS

Öster är skakat efter Peter "Kuno" Johanssons avgång. Dessutom uppgav Kvällsposten att flera spelare visat ett stort missnöje med tränaren Andreas Thomsson under säsongen och att man framfört detta i ett protestbrev till "Kuno".

- Vi snackade med spelarrådet. Det handlade om hur vi skulle klara oss kvar. Det var inte kritik. Det pratades om träningen och hur vi spelade. Om vad som kunde förändras, sa han då.

Publicerad 2013-12-06 kl 19:10

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto