Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Oväntad comeback för ''Fritz'': ''Fick veta på samlingen''

Knäskadad och ingen allsvensk match på över ett år. Men i förlusten mot Halmstad gjorde Fredrik Persson comeback i TFF-målet - en comeback som han fick reda på sent.

- Jag fick veta det när jag kom till samlingen. Dom hade testat Johan (Dahlin) under förmiddagen men hans rygg höll inte. Innan uppvärmningen var det väldigt nervöst, säger Fredrik Persson.

Han fick se sitt Trelleborg spela en bländande fotboll i första halvlek där Andreas Drugge gav laget ledningen redan i den sjätte minuten. Drugge var nära att utöka flera gånger, bland annat genom en rungande ramträff.

- Vi spelade mycket bra i första halvlek men i andra dog vi. Halmstad vann andrabollarna och kunde rulla runt samtidigt som vi hela tiden fick jaga.

Halmstad drog nytta av övertaget och kunde kvittera genom Ajsel Kujovic och med tio minuter kvar kom segermålet av Jesper Westerberg.
- Jag hade en snack med målvaktstränaren efter matchen. Målen tyckte han inte jag kunde göra något åt men det är ändå trist att förlora när man gör comeback, menar Persson.

Dahlin lämnar inom kort och målvakten Marcus Sahlman lånas in från Halmstad resten av säsongen. Men ''Fritz'' tänker ta upp kampen om platsen som förstemålvakt.
- Jag hoppas det bli en 50/50-duell. Givetvis är det tråkigt för mig att han kommer men jag förstår samtidigt klubben. De tror inte att jag håller hela hösten men i dagens match kände jag ingen ringrostighet.

- Jag visade i alla fall, trots förlusten, att jag fortfarande håller i allsvenskan

Publicerad 2008-07-20 kl 21:42
Annons
Annons
Annons