Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Oviss framtid för Wallerstedt - "Giffarna" nobbar

Jonas Wallerstedt följde inte med på IFK Göteborgs träningsläger för att han förhandlade med andra klubbar. Allt såg klappat och klart ut för en övergång till GIF Sundsvall, men superettan-klubben menar att det inte är aktuellt.

- Nej, det är det inte, säger GIF:s ordförande Carl-Göran Andersson till Sundsvalls Tidning.

- Det är bara så att för närvarande så har vi inte utrymme att ta in spelare även om vi är intresserade av Wallerstedt. Vår budget ger inte det utrymmet. Och det finns ju något som heter lönekonto också.

Wallerstedt är en pålitlig målskytt hos IFK Göteborg, men har ändå haft svårt att spela till sig en helt ordinarie plats. Tidigare i vintras fick 30-åringen ett kontraktsförslag av Örgryte, men valde att tacka nej. Han har hela tiden varit sugen på en comeback hos GIF Sundsvall. Något som inte heller ser ut att bli verklighet. Inte heller ett lån är ett alternativ.

- Det är inget som vi resonerat eller diskuterat över huvud taget. Jag har dessutom svårt att tro att IFK Göteborg, som har ett år kvar på kontraktet med Wallerstedt, ser det som ett alternativ. Det skulle nog bara förlänga deras pina, säger klubbdirektör Torbjörn Wiklund till Sundsvalls Tidning.

Publicerad 2009-02-07 kl 11:42