Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
41v

Paintballskott mot Häckens spelare under träning: "Var helt sjukt"

Foto: Bildbyrån.

DUBAI. Häckens första träning i Dubai var speciell.
Mitt under passet sköts paintballkulor mot flera spelare.
- Det var helt sjukt, plötsligt kom det tre kulor flygandes och landade bredvid mina fötter, säger Alexander Angelin.

Häcken har landat i Dubai och gjorde på fredagen sin första träning vid anläggningen Jebel Ali Shootingclub. Den blev speciell. Bredvid planen låg det nämligen en paintballbana och där sköt man åt alla håll och kanter.

Mitt under Häckens spelövning fick vänsterbacken Alexander Angelin flera kulor avlossade emot sig. Han plockade upp en och kastade den till lagkamraten Johan Hammar som i sin tur kastade ut den från planen.

- Det var en paintballkula som flög in. Angelin sprang bredvid mig och så plötsligt sa han: ”oj jävlar, vad var det?” Så var det paintballkula som flög in från paintballbanan. Det var helt sjukt. Hade man blivit träffad där hade det ju gjort ont. Det låg flera stycken kulor på vår plan, säger Hammar.

- Jag kände att det smattrade till tre kulor bredvid mig. Så kollade jag och då låg det flera kulor framför mina fötter så jag fattade att jag stod mitt i skottlinjen. Det var sjukt. Det var ändå 50 meter från där jag stod och bort till paintballbanan, säger Angelin och fortsätter.

- Det är inte varje dag det kommer små kulor flygandes mot en när man tränar. Är det så kraftfulla gevär, tänkte jag. Det hade inte varit så skönt att bli träffad.

Publicerad 2018-02-02 kl 14:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons