Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Panathinaikos jagar Ivan Óbolo

Flertalet klubbar jagar Ivan Óbolo. En av dem är grekiska Panthinaikos som är villiga att lägga upp åtta miljoner kronor för agentinaren, men enligt uppgifter vill AIK ha det dubbla för anfallaren.

- Det kan ingen betala. Det är alldeles för dyrt. Sante Fe i Argentina är beredda att betala 5,5 miljoner kronor, Panathinaikos 8 miljoner kronor, säger agenten Christian Bagarnik till Sportbladet.

AIK:s Ivan Óbolo jagas av den grekiska storklubben Panathinaikos som är villiga att betala åtta miljoner kronor för anfallaren, men enligt uppgifter värderar Solnaklubben honom till det dubbla.

Argentinaren har under fler säsonger varit AIK:s nyckelspelare och har en mycket stark vår i ryggen. En flytt ligger nära till hands då anfallaren, enligt hans agent, vill göra ett lönelyft.
- Lönen är för dålig. Han gillar AIK men är inte för glad för lönen. Óbolo är en av seriens bästa spelare men har inte en av seriens bästa löner, säger Bagarnik.

AIKs sportchef Björn Wesström bekräftar att klubbar är på jakt efter argentinaren.
- Det finns visst intresse för honom, det kan jag berätta. Men annars kommenterar jag inga pågående förhandlingar om våra spelare, sääger sportchefen.

Publicerad 2009-07-01 kl 11:04
Annons
Annons
Annons